Dursun Özbek'in açıklamalarına F.Bahçe'den yanıt: Utançla izledik

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kahvaltılı toplantıda açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Giallorossi camiasının gündemini anlatırken, Fenerbahçe'den de açıklamalarına yanıt geldi.

“EN BÜYÜK TRANSFERİ YAPTIK”

Süper Lig devi, Oğuz Aydın için Alanyaspor'a transfer teklifinde bulundu!

Avrupa takımlarıyla rekabet edebilmek için mali yapının doğru olması gerektiğini vurgulayan Dursun Özbek, şöyle konuştu: “Ali Sami Yen Ağabey'in dediği gibi Avrupa'da yarışırsak, Avrupa takımlarıyla rekabet edersek, yabancı takımları yenme misyonumuz varsa. dedi: İlk hedef mali yapıyı düzeltmek, Avrupalılar bir anda kazanır demiyorum. 100.000 seviyesine ulaşabiliriz ama en azından bir hedef belirleyip bunun için çalışmak önemli diye düşünüyorum. Sürdürülebilir başarı, sürdürülebilir bir finansal yapı gerekli mi? Bu tespit doğru mudur? Ana faaliyet alanımız olan oyuncu yetiştirerek ve ihraç ederek bunu nasıl yapabiliriz? 80 milyonluk dev bir ülkeden 1-2 oyuncu Avrupa'ya transfer oluyor. Transfer maliyeti yaklaşık 20 milyon euro civarında. En büyük transferi 35 milyon euroyla biz yaptık” dedi.

“YEŞİL ALANDAN GEÇEBİLİRLER”

Depremden etkilenen bölgeye yapılan yardımlarla ilgili konuşan Özbek, şunları söyledi: 'Ey F.Bahçe taraftarı, ey Beşiktaş taraftarı. Bölgenin nüfusu çok kötü durumda. Bugün TOKİ ile açılış törenine geldik. Gelin 100 yapın. Fenerbahce taraftarı 150 yapın, buraya uğrayın. “Yeşil alandan geçemezsiniz, buradan geçin” dedi.

FENERBAHÇE'NİN BU SÖZLERE CEVABI

Dursun Özbek'in deprem bölgesiyle ilgili açıklamasını utançla izlediğini iddia eden Fenerbahçe, Galatasaray'ın 1 numarasına yanıt verdi. İşte F.Bahçe'nin sosyal medyadaki paylaşımı:

“Binlerce canımızı kaybettiğimiz, ülkemizin yaşadığı en büyük acılardan biri olan deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız, renkleri bir kenara bırakmayı hedeflediğimiz bir ortamda , farklılıkları ve mücadeleleri, bölge halklarımıza bir nebze de olsa destek sağlamak amacıyla omuz omuza futbol propagandası yapan bir kişinin insani değerlerini sorguluyoruz: “Söyleyecek ve cevaplayacak çok şeyimiz olduğunun altını çizmek isteriz. vermek. ama bu kadar mantıksız bir yaklaşımla ülkemizin, toplumumuzun ve en önemlisi depremden etkilenen değerli halkımızın gündemini meşgul etmekten kaçınalım. Bu şahsın acınası tavrını vicdan sahibi herkesin ve kamuoyunun takdirine bırakalım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir