Murat Kurum'a seçim şarkısı besteledi! Sinan Akçıl “İstanbul gitti” sözleriyle sert davrandı

“Bir İstanbullu olarak geceleri daha rahat uyuyabilmesi için oyumu Murat Kurum'a vereceğim.” Cumhur İttifakı başkan adayı İBB Murat Kurum için de seçim şarkısı besteleyen Sinan Akçıl, şöyle konuştu:

Sandıklar açılırken 31 Mart akşamına sürpriz seçim sonuçları damgasını vurdu. 81 ilde oy sayımı devam ederken Türkiye haritası da netleşmeye başlıyor. 2019 seçimlerinde turuncu olan birçok ilin kırmızıya döndüğü görüldü. Bazı illerde AK Parti'nin görev yaptığı belediye başkanları CHP'ye geçti.

Sinan Akçıl, sosyal medyada büyük yankı uyandıran seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçıl, sosyal medya platformu X'te yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

Sinan Akçıl

BOMBA 'SEÇİM' YORUMU

“Bir arkadaşım 'İstanbul gitti' diyor. Bir Yunan'ın başka bir partiye oy vermesi gibi. Hepimiz Türküz, Türkiye Cumhuriyeti için yaşıyoruz, Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşıyoruz, tek dileğim 4,5 yıl istikrar, huzur ve ülkenin çıkarları için yaşamak, size de öyle seçimler Savaş değil, Türkiye'nin düşmanlarını sevindirmeyin. Bunları yazmak istedim” dedi.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Seçim yorumları işe yaramadı!  Seçim yorumları işe yaramadı! “Çok büyük bir farkla…”
Ünlüler sandık başında!  Cem Yılmaz dayanamadı: Ünlüler sandık başında! Cem Yılmaz dayanamadı: “Her yıl…”
Sandık başına gidenler bunu görünce şaşkına döndü!  Ünlü isim...Sandık başına gidenler bunu görünce şaşkına döndü! Ünlü isim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir