Hakan Çalhanoğlu: Bizim için güzel bir sınav olacak

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Milli futbol takımı yarın saat 22.00'de Renato Dall'Ara Stadyumu'nda İtalya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Yükselen yıldız takımının kaptanı Hakan Çalhanoğlu, bu maç öncesinde basın toplantısında konuştu.

İtalya karşılaşmasının güzel bir sınav olacağını belirten Çalhanoğlu, şöyle konuştu: “İtalya'da olduğum için mutluyum. Yarın takım arkadaşlarımla görüşeceğim. Burada yaşadığım ve halkını tanıdığım için İtalya'nın benim için ayrı bir yeri var. Yarın da olacak.” Bizim için iyi bir sınav olacak. İtalya iyi bir takım, iyi “Çok çalışıyoruz, işimize çok odaklanıyoruz, ara sıra da ağır idmanlar yapıyoruz, daha taktiksel çalışıyoruz” dedi.

Birçok milli takım antrenörüyle çalışma konusundaki soru üzerine Çalhanoğlu, şunları söyledi: “Her antrenörün farklı düşüncesi vardır. Ben de birçok Türk antrenörle çalıştım, hepsi benim için ve saygı duyduğum insanlar için çok değerli. Bana göre organizasyondaki organizasyon çok önemli. Son turnuva genel olarak iyi değildi, ülkeyi dolaşıyorduk.” “Artık Almanya'da yalnız kalacak, öğretmen işine konsantre olsa iyi olur.”

“İYİ BAŞLARSANIZ UZUN BİR YOL AÇACAĞIZI DÜŞÜNÜYORUM”

EURO 2024 hedeflerine ilişkin Çalhanoğlu, şunları söyledi: “İyi bitirmek istiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İşimize odaklanmak istiyoruz. Bu turnuva benim için çok önemli. Almanya'da olduğu için güzeldi. Kendimizi evimizde gibi hissedeceğiz. Taraftarlarımız bizim için çok değerli. Gürcistan güçlü ve fiziksel bir rakip. İyi oyuncuları var. Turnuvada iyi bir performans sergilersek daha gidecek çok yolumuz olduğunu düşünüyorum” dedi.

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüşmesinin detaylarını açıkladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir