Erdoğan, TRT'nin 60'ıncı yıl dönümünü kutladı: “Tarafsız ve ilkeli gazetecilik” – Son Dakika Siyaset Haberleri

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun (TRT) 60'ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

SORUMLU, ETKİLİ, İLKELİ GAZETECİLİK…”

Mesajında, “TRT'nin bilgi ve tecrübesi60 yıldır mini, sorumlu, tarafsız ve ilkeli gazetecilik anlayışını vatandaşlara sunduğunu, yayıncılık alanında ulaştığı seviyeyle Türk milletini gururlandırdığını ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti:

“TRT, kamu hizmeti yayıncılığının sorumluluğunu dikkate alarak, dinamik yapısı ve yayıncılık sektöründeki öncü tecrübesiyle ülkemizin değerlerini, tarihini, kültürünü, gücünü ve sesini tüm dünyaya yansıtmaya devam ediyor.

Bilgiden spora, müzikten belgesele, çocuklardan kültüre kadar tüm kanallarıyla örnek olmayı sürdüren TRT, ülkemizde bir sektör okulu olup, televizyon yayıncılarının ve radyo istasyonlarının eğitiminde önemli rol oynamaktadır. Bu alandaki değer. TRT'nin bundan sonra da tüm bu başarılı çalışmaları daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. “Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun tüm çalışanlarını kuruluş yıl dönümü münasebetiyle tebrik ediyor, en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir