Deppo Efes sezona hazır – Son Dakika Tarım, Cumhuriyet'te Ege Haberleri

İzmir'de Efes Selçuk Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Deppo Efes, yeni sezona kapılarını açmaya hazır. Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren üreticiler ve Selçuklu üreticileri için büyük önem taşıyan Deppo Efes'in sezon öncesi hazırlıkları, başta oda temizliği, alan temizliği, hatların belirlenmesi, cihazların genel bakımı, paletlerin organizasyonu gibi detaylı işlemleri içeriyor. önemli tarım ürünleri. En önemli şeftali çeşitlerinden biri olan erkenci şeftali çeşitlerinin hasadına başlamadan önce üreticilere ve firmalara gerekli hizmetlerin sağlanması için tüm önlemler alındı.

“GURUR DUYUYORUZ”

Efes Belediye Başkanı Selçuk Filiz Ceritoğlu Sengel, Deppo Efes'in her yıl geliştirip güçlendirdiği faaliyetlere değinerek şunları söyledi: “Tarım kenti Efes Selçuk'un ve bölgemizin tarım ekonomisinin omurgası olan Deppo Efes ile gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de çiftçilerin ve tarım ekonomisinin tüm paydaşlarının ihtiyaçlarını karşılayan ve güçlendiren uygulama ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

25 SOĞUK ODA

Deppo Efes, 14 bin metrekare kapalı alanı ve 40 bin metrekare alan üzerinde 25 soğuk odası bulunan, yaklaşık 10 bin ton meyve depolama kapasitesine sahip soğuk hava deposu olarak faaliyet gösteriyor. Bu kapasite, tarım kenti Efes Selçuk'ta meyveciliğin gelişmesi açısından stratejik öneme sahiptir. Sezonun başlamasıyla birlikte Deppo Efes, bölgedeki üretici ve firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak tam donanımla bu yaz sezonunda da hizmet vermeye hazır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir