Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı! “İstanbul'la alakası olmayan bir oyun oynanıyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Gençlik Sevgisiyle Yeniden İstanbul programında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar:

“ARKALARI HALA KARANLIK”

“Pazar günü sandıkları korumamız lazım. Şu anda o kadar kirli işler yapılıyor ki… Bazı partiler vatandaşın oylarını satmış durumda.

“MAÇ OYNANIYOR”

İnsanların kazanmasını değil kaybetmesini sağlamaya çalışan kişilerin motivasyon kaynaklarının hiç de masum olmadığı açıktır. Bu dolar bavulu görüntülerinin siyaseti kirlettiği bir ortamda, hiç kimse böyle bir tabloyu siyasi görüş farklılığıyla açıklayamaz. Arkanızı dönseniz bile gerçek değişmez. Bu seçimlerde özellikle İstanbul'da şehrin geleceğiyle hiçbir ilgisi olmayan bir oyun oynanıyor.

İstanbul'daki depremden trafiğe kadar sorun yaşamayanların gündeminde çok karanlık bir arka plan var.

“HER ŞEYİ ADIM ADIM BAKACAĞIZ”

AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın sandıklarına sahip çıkacağınızı biliyorum. Bizim kimsenin oyununda gözümüz yok. Genel merkezimizle her şeyi adım adım takip edeceğiz. “Her şeyin hukuka ve adalete uygun ilerlemesini sağlama görevimizi bir an bile ihmal etmeyeceğiz.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
10 gündür kayıptı!  Koyun derileri ve çöplerle kaplı olarak bulundu.10 gündür kayıptı! Koyun derileri ve çöplerle kaplı olarak bulundu.
Hakkari yerel seçim sonuçları açıklandı mı? Hakkari yerel seçim sonuçları açıklandı mı?
Ardahan Seçim Sonuçları Canlı Yayında!  Faruk Demir mi yoksa AK Parti adayı Yunus Baydar mı yeniden kazanacak? Ardahan Seçim Sonuçları Canlı Yayında! Faruk Demir mi yoksa AK Parti adayı Yunus Baydar mı yeniden kazanacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir