Arabella Chi, futbol aşkından ayrılır ayrılmaz flört uygulamasına katıldı

Aşk Adası programıyla üne kavuşan Arabella Chi'den sık sık bahsediliyor. Leonardo DiCaprio'yla geçirdiği kısa tatil sayesinde ses getiren model, aşk hayatıyla da adından bir kez daha söz ettirdi.

Premier Lig oyuncusu Vinícius Souza ile Manchester'da görüntülenen Arabella Chi, bu ilişkiyi uzun süre sürdüremedi.

Arabella Chi'nin Raya flört uygulamasına kaydolduğu ve profilinde İbiza'dan Londra'yı ziyaret ettiğini belirttiği haberi internette yayıldı.

Arabella, profiline çok sayıda bikini fotoğrafı ekledi ve ünlülerin uğrak yeri Soho Farmhouse'u en sevdiği yerlerden biri olarak listeledi.

1111
“Aşk Adası'ndaki villadan ayrıldığından beri Arabella, yeni bekar statüsünü seviyor ve başkentteki arkadaşlarıyla görüşüyor. Ayrıca Birleşik Krallık'tayken birkaç randevuya çıkmayı ve uygulamada ayaklarını yerden kesecek birini bulmayı umuyor. çıldırın” dedi bir kaynak model hakkında.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Turabi resmen ölümden döndü!  Adada başına gelenler dehşet vericiydi: Turabi resmen ölümden döndü! Adada yaşananlar onu korkuttu: “Acun abi beni kurtardı”
Dostluk bitti mi? Dostluk bitti mi? “Bir oğlu vardı yani…”
'Araba almak eskisinden daha kolay' deyince... Yine gündemde olan sözler'Araba almak eskisinden daha kolay' deyince… Yine gündemde olan sözler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir