Okan Buruk: Galatasaray her zaman kazanmak için oynar

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Maçı değerlendiren Okan Buruk, “Bugün pek iyi başlamadık, ilk yarı çok iyi değildi. İkinci yarı daha üretkendik. İyi bir takıma karşı oynadık. Karagümrük takımı kaliteli bir iş çıkardı. Biz de galibiyet golünü attıktan sonra mutlu olduk. Barış hücumda iyi iş çıkardı. Bize güzel bir ortam sağladılar. Hedefimiz F.Bahçe maçını kazanıp yolumuza devam etmektir” dedi.

F.Bahçe derbisine ilişkin düşüncelerini dile getiren Buruk, “Sahamızda oynadığımız her maçı kazanmak için oynuyoruz. Beraberlik elbette bize şampiyonluk getirecek ama tek dileğimiz bu maçı şampiyon bitirmek. Üstelik Galatasaray her zaman oynasın” dedi. Her derbide kazanmak tek hedefimiz, iki takım da ligde bu kadar maç kazansa da bizim için iç saha performansı daha fazla. Geçen seneye göre daha önemli bir maçı 3-0'lık galibiyetle bitirdik.

Galatasaray'ın kazanan üçlüsü Berkan Kutlu, Barış Alper ve Köhn'den oluşuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir