Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu şunları söyledi: 'Kız kardeşimin babası 'Uğur Dündar'dı! Müge Anlı'yı bile şaşırtan 'Yeşilçam açıklaması'… “Konu Erol Simavi'ye bağlı olsaydı”

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önceki ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, 82 yaşındaki sanatçının biyolojik kızı olduğu DNA testi ve mahkeme kararıyla resmileşti.

Nebioğlu son olarak “Kız kardeşimin babası Uğur Dündar” dedi ve kız kardeşinin ünlü gazeteciye babalık davası açtığı ortaya çıktı. Uğur Dündar kendisine yöneltilen bu suçlamaları kategorik olarak reddetti.

“BABASI YEŞİLÇAM YILDIZ”

Müge Anlı'nın canlı yayınında ele alınmaya devam edilen konuyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yayını telefonla takip eden bir izleyici, “Dilara'nın babası Yeşilçam'ın yıldızı” dedi.

UĞUR DÜNDAR

Müge Anlı, anne Suphiye Orancı'nın doğum belgesinde beyan ettiği baba adının “Erol” olduğunu söyledi. Duygu Nebioğlu, Erol adında kimseyi tanımadıklarını ancak
O dönemde gazetede yer alan kişinin Erol Simavi olduğunu öğrendik” dedi.

Canlı yayına bağlanan bir kişi, nüfusta baba adı olan Erol isminin mahalledeki kız arkadaşı, hatta ilk çocuğunun babası olabileceğini söyledi. Suphiye Orancı'nın ilk çocuğunun erkek olduğunu belirtti.

anne 1

'EROL SİMAVİ'YLE İLGİLİ İSE…'

Müge Anlı “Sizce anneniz de Erol Simavi'yi tanıyor mudur?” diye sordu. Duygu Nebioğlu, şunları söyledi: 'Evet. Hatta Erol Simavi, “Metin Akpınar ve eşiyle fotoğrafları var” diyerek yanıt verdi.

anne 11

Müge Anlı da yayında şaşkınlığını şöyle dile getirdi: “İş Erol Simavi'ye düşerse…”

Canlı yayına bağlanan bir başka izleyici ise, “Suphiye Orancı o dönemde Levazım Sitesi'nde yaşıyordu ve ünlü Yeşilçam yıldızıyla birlikte yaşıyordu.” Müge Anlı, “O dönemde orada evi olan dört kişiyi şimdiden aklıma getiriyorum.”

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yeni gelişme... Hacettepe'ye sevk edildi! Yeni gelişme… Hacettepe'ye sevk edildi!
Sabahlık ve şapka giyiyordu!  O üniversiteden...Sabahlık ve şapka giyiyordu! O üniversiteden…
İlginç kombinasyonu sosyal medyayı salladı! İlginç kombinasyonu sosyal medyayı salladı! “Biraz farklı görünüyordu”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir