Haluk Levent korkuyor! Doktorlara haber verdi… 'Önemli' diyerek duyurdu

MYNET-Yaptığı yardımlar ve yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent bu sefer hayranlarını korkuttu. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı “önemli” açıklamasıyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl 24 Mayıs'ta kan değerlerini aldıran ünlü isim, yaşadığı stres nedeniyle bir süre sosyal medyaya ara vereceğini söyledi.

Levent, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Geçen yıl 24 Mayıs'ta hastanede kan değerlerimi aldırdım. Çünkü çok fazla şikayetim vardı. Açlık kan şekeri 341, Hba1c ise 13,5 olarak belirlendi. Evet, kötü görmüyorsun. Ne yazık ki öyleydi.

DOKTORLARI UYANDIRIN

Bir yıl boyunca sağlıklı beslenme ve yoğun egzersiz sonrasında değerler önemli ölçüde düştü ama yeterli değil. Çünkü doktorlarım spor yapsanız, sağlıklı beslenseniz bile hayatınızda stres varsa bunun şekeri tetiklediğini söylüyor. Ve bugün uzun toplantılar sonucunda kararlar aldık. Ayrıca bana bir süre sosyal medyadan uzak durmamı söylediler.

Evet, sosyal medyanın bende de stres yarattığını düşünüyorlardı. Evet, bir süre konserlerime, stüdyo çalışmalarıma ve Dude'un deprem bölgesindeki faaliyetlerine odaklanacağım.”

YORUMLAR KALDIRILDI

Ünlü ismin yer aldığı bu paylaşımın altına 'geçmiş olsun', 'güzel bir tatil şart', 'sen iyisin, gerisini biz hallederiz', 'seni özleyeceğiz' gibi binlerce yorum yapıldı. .

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir