Hadise ve Şevval Sam’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinin ücreti tepkiye neden oldu! Bern Laçin o belediyelere seslendi! “Bu bir utanç”

Son günlerde kadın cinayetleriyle ilgili sorulan sorulara cevap vermek istemeyen ve bu tavrıyla tepkilere maruz kalan Şevval Sam, daha sonra İzmir’de vereceği konserden aldığı iddia edilen tazminatla gündem oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında.

Şevval Sam, 2 saat süren konser için Konak Belediyesi’nden tam ziyaret aldı.
5 milyon 300 bin TL ödeyeceği iddiası tartışma yaratırken ünlü isim ajansından yapılan açıklamada “söz konusu rakamın kuruluşun toplam bütçesi olduğu” belirtildi.

6 MİLYON TL TALEP…

Şevval Sam’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konseri için aldığı tazminatın yankıları sürerken, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Hadise’ye 6 milyon TL ödeyeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili resmi bir tutum olmamasına rağmen Berna Laçin belediyelere başvurarak tepki gösterdi.

HADİSE KAPAK

“TİCARİ BİR İŞ OLMASINA GEREK YOK”

Ünlü İsim; “Ey Belediyeler, 29 Ekim için para isteyen şarkıcıyı dışlamayın. Bu bir utanç! Bu ülkenin Cumhuriyet Bayramı’nda sahneye çıkmak ticari bir olay olmamalıdır. Cumhuriyet Bayramı’nda sahneye çıkmak benim için bir onurdur. “Ve eğer bu maneviyatsız kişiye para veriyorsanız vazgeçin!” dedi.

LAÇİN BERN

YORUMLAR KALDIRILDI

Berna Laçin’in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu; “İyi teklif”, “ilk defa bu konuda anlaştık”, “böyle olmalı” gibi yorumlar yapıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir