Eskiye elveda, yeniye merhaba! Yeni bir telefona geçme zamanının geldiğini gösteren 7 işaret

1. Pil göz açıp kapayıncaya kadar biterse

Pilin çabuk bitmesi, gün boyu sürekli şarj etme ihtiyacı duymanız… Sabah şarj edip akşama kadar kullandınız değil mi? Artık telefonunuzun pili göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. Powerbank ile yaşamaktan sıkıldıysanız yeni bir telefon almanın zamanı geldi.

2. Uygulamalar nasıl açılacağını bilmiyorsa

3

Yeni uygulama ve oyunlar eski telefonunuzla uyumlu değilse ve bunları yüklemekte sorun yaşıyorsanız telefonunuzun çağın gerisinde olduğunu düşünebilirsiniz. “Olmaz, bu kadar yavaş olamaz!” Bunu defalarca söylüyorsanız, telefonunuzdan ayrılmanın zamanı gelmiş demektir.

3. Kamera performansı zayıfsa

Ekran görüntüsü 2024-08-20 14.09.42

Mükemmel olan kamera performansı zamanla artık yeterli olmayabilir. Arkadaşlarınızın paylaştığı mükemmel fotoğraflara bakıp “Keşke böyle fotoğraflar çekseydim…” diyorsanız artık her anı güzelce yakalayan bir telefona geçmelisiniz.

4. Depolama alanınız sürekli doluyorsa

5

Fotoğraflarınızı silmeye dayanamıyorsunuz ama alanınız azalıyor… Telefonunuzun depolama alanı hızla dolduğu için uygulamalarınızı düzenlemek için sürekli yer açmanız gerekiyorsa, yeni bir telefona yönelmeniz gerekir. büyük kapasiteli belleğe sahip.

5. Telefonunuz kendiliğinden kapanıyorsa

6

Telefonunuzda sürekli donma ve donma sorunu yaşıyorsanız, en önemli anlarda aniden kapanıp sizi yarı yolda bırakıyorsa sürekli yeniden başlatmak yerine yeni bir telefonla huzur bulabilirsiniz.

6. İşletim sistemi güncellemelerini desteklemiyor

7

Telefonunuz son güncellemeleri desteklemiyorsa ve uygulamalar birbiri ardına çalışmayı bırakıyorsa bu, eski telefonunuzun teknolojiye ayak uyduramadığının ve veda vaktinin geldiğinin göstergesidir. Teknolojinin gerisinde kalmak istemiyorsanız yeni bir telefona geçmenin tam zamanı!

7. Ekrandaki çatlaklardan yıldız haritası oluşmuşsa

8

Telefonunuzun ekranında çatlaklar, aşınma belirtileri veya donanım arızaları varsa onarım maliyeti yeni bir telefon satın almaktan daha fazla olabilir. Eski telefonunuza bu kadar para harcamak yerine yeni bir telefonla baştan başlayabilirsiniz!

Hepsiburada ile evinizdeki eskiyi anında yenileyin!

600x400

Hepsiburada'dan yeni telefonunuzu aldığınızda eskisi anında indirime giriyor, yenisi ise en uygun fiyata evinize geliyor!

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir