Dead City 2. sezon: Maggie ve Negan'ın zorlu yolculuğu devam ediyor… – Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri

Yaşayan ölü, On bir sezon boyunca milyonların gönlünde taht kurarak 21. yüzyılın en büyük dizilerinden biri unvanını kazandı. yakın zamanda bitti Yürüyen ölülerden korkun Daryl Dixon'a, Yan dizilerin başarısı, birçok kişinin bayatladığını düşündüğü diziye yeni bir soluk getirdi.

Zaten çok takdir ediyorum spin-off'lardan Bunlardan biri Haziran 2023'te gösterime girdi ve o dönemde AMC+'ın en büyük prömiyeriydi. Yürüyen Ölüler: Ölü Şehir. Kopup fırlamak, Maggie ve NeganMaggie'nin kaçırılan oğlu Hershel'i kaydetmek Manhattan'da Yolculuklarının öyküsünü anlatıyor. Seriden daha fazlası Yaşayan ölü Çoğu hikayenin uzun soluklu yapısını bozarak yalnızca bir kez yayınlanacağı yönündeki beklentilere rağmen, ilk sezon finali yayınlanmadan önce serinin ikinci sezonuna yeşil ışık yakıldığı resmen açıklandı. Hayranların hemen öğrendiği gibi, sezon finali birçok soruyu yanıtsız bırakarak diziyi ikinci sezona hazırladı.

Henüz 2. sezon için resmi bir yayın tarihi bulunmamakla birlikte, 2. sezonun yayınlanma aralığı şu şekilde: 2025 olarak belirlendiği doğrulanmıştır.

Lauren Cohan ve Jeffrey Dean MorganMaggie ve Negan rollerini yeniden canlandıracaklar. Cohan ve Morgan ile birlikte ikinci sezonda Ginny'yi canlandırıyor. Napoliten Ayı, Perlie rolüyle Caio Carlo ve bir Hırvat olarak rolü Zeljko Ivanek'in geri dönüş bekleniyor. İlk sezonun son iki bölümünde de önemli bir rol oynadı. kaydeden Lisa Emery Dama karakteri de ikinci sezonun ana düşmanı olarak geri dönecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir