Bitcoin'deki yükseliş modelini gören trader fiyat hedefini açıkladı

Bitcoin fiyatı 2021 zirvesine yakın kalırken yükseliş takoz formasyonu oluşturuyor. Umutlu yatırımcılar bir sonraki fiyat hedefinin 85.000 dolar olmasını bekliyor.

Kripto para tüccarı Jelle, 26 Temmuz tarihli bir gönderide, “Bitcoin, önceki döngünün en yüksek seviyeleri civarında büyük bir aşağı yönlü genişleme takozu oluşturdu” dedi. Bu oluşum, Bitcoin (BTC) fiyatının bir dizi düşük yüksek ve düşük dipler oluşturduğu, aradaki farkı kademeli olarak genişlettiği ve trendin tersine döneceği beklentisini yarattığı bir model olarak görülüyor.

Bu model genellikle yatırımcılar tarafından potansiyel bir trendin tersine çevrilmesi olarak algılanır. Kökeni jel

“Fiyat bir çıkış için istekli görünüyor ve bir kez gerçekleştiğinde, hareketin keskin olmasını bekliyorum. İlk hedef 85.000 dolar.”

Jelle'nin hedefi, Bitcoin'in Mart ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.679 doların yaklaşık %15 üzerinde.

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin şu anda 68.100 dolardan el değiştiriyor.

85.000 dolara doğru bir hareket, bugünkü fiyata göre %25'lik bir artışı temsil edecek.

Bitcoin 19 Temmuz'dan bu yana %1,57 arttı. Kaynak CoinMarketCap

Bitcoin yatırımcıları için yakın vadede kritik seviye, Kasım 2021'de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara ulaşıyor. CoinGlass verilerine göre, 69.000 dolara doğru bir hareket, kısa pozisyonlardaki 929,65 milyon doları tasfiye edecek.

Emperor, “Hala daha geniş bir aralıktayız ve 72.000 dolar seviyesine yaklaştıkça direnç görebileceğimizi varsaymak en iyisi” dedi.

Kaynak: Rekt Capital

Beklentiler, traderların eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Nashville, Tennessee'deki Bitcoin 2024 konferansında sahneye çıktığında ne söyleyeceğine dair meraklarıyla paralellik gösteriyor.

10x Research CEO'su Markus Thielen, 25 Temmuz tarihli analist notunda “Kimse hafta sonuna kadar Bitcoin'de short pozisyon açmak istemiyor” dedi.

Thielen, Trump'ın kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri başkanı seçilmesi durumunda 27 Temmuz'daki Bitcoin Konferansında ABD'nin Bitcoin rezervlerini tutacağını açıklayacağına dair yüksek beklentilerin bulunduğunu açıkladı.

Thielen, yatırımcıların fiyatının artacağından korktukları için Bitcoin'de kısa pozisyon alma konusunda isteksiz olduklarına inanıyor.

Kripto para uzmanı Cointelegraph'a “Çünkü Trump böyle bir açıklama yapsaydı Bitcoin daha da yükselirdi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir