Biden'ın adaylığını geri çekmesinin ardından 24 saat içinde rekor bağış toplandı

20 Ocak 2021 itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri'nin 46. başkanı olan Joe Biden, bu yılki seçimlerde aday olmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Yerine aday olarak Kamala Harris'i önerdi.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

5 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimlerinde Demokratların başkan adaylığına en yakın aday olan Harris, rekor düzeyde bağış topladı. Harris'in ekibi, Biden'ın kendisini başkanlık adaylığına aday göstermesinin ardından son 24 saat içinde Harris'e 81 milyon dolar bağışlandığını duyurdu.

24 SAATTE TOPLANAN EN YÜKSEK BAĞIŞ

ABD medyasında yer alan haberlere göre söz konusu rakam, 24 saatte ulaşılan en yüksek bağış tutarı olarak kaydedildi. Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık seçimi sürecinde toplanan bağış miktarı ve bağışçı sayısı, seçim sonuçları hakkında fikir vermek amacıyla yakından takip ediliyor.

Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump, New York'taki sessizlik davasında kararı açıkladıktan sonraki 24 saat içinde 50 milyon dolardan fazla bağış topladı.

HARRİS'E TAM DESTEK

Adaylık için Biden'ın önerdiği Harris, parti kurultayında tam destek alarak adaylık için gereken desteğe ulaştı.

Önceki içerik Sonraki içerik
Patronun dolandırılmadan önceki son sözleri: Bu milyon avroyu dolara çevirinPatronun dolandırılmadan önceki son sözleri: Bu milyon avroyu dolara çevirin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir