Ayşe Hatun Önal, 'Kocam' notuyla paylaşıp sildi! Ünlü spiker Hande Sarıoğlu, “Aşıksın” diye canlı yayında açıklama yaptı… O ismin, ünlü oyuncunun eşi olduğu ortaya çıktı.

'Kalbe Ben', 'Çak Bir Selam', 'Güm Güm', 'Olay', 'Efsane' şarkılarıyla anılan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. . Önal, erkek arkadaşıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “Ben kocamım” dedi.

Ayşe Hatun Önal'ın daha sonra sildiği bu paylaşım sosyal medyayı sallarken, Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Hande Sarıoğlu, canlı yayında Önal'ı kınadı.

ÜNLÜ AKTİFİN EŞİ ÇIKTI

Hande Sarıoğlu, şunları söyledi: 'Ayşe Hatun Önal'ın paylaşıp elediği bey, Mehmet Ali Çebi'dir. 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar ile evlenen Mehmet Ali Çebi, ünlü isimle halen evli.' dedi.

canlı yayın 11

“SENİN KOCUN DEĞİL…”

Sözlerine öfkeyle devam eden Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'ı arayarak şunları söyledi: 'O başkasının kocası, sizin kocanız değil. “Artık sevgilin oldun kusura bakma” diyerek tepki gösterdi.

canlı yayın 22

'EVLENMEDEN ÖNCE…'

Sarıoğlu, Selin Demiratar'la evlenmeden önce Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi'nin flört geçmişinin olduğunu iddia etti.

canlı yayın 33

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Türkiye'de ameliyat oldu!  Yeni versiyonunu paylaştı: "Vücudunuza uyum sağlar"Türkiye'de ameliyat oldu! Yeni görünümünü paylaştı: “Vücuduna yakıştı”
Başörtülü görünümü günün gündemiydi!  Aşk pozu... Başörtülü görünümü günün gündemiydi! Aşk pozu…
Yunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca... Yayında bomba anlar ve sözlerYunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca… Yayında bomba anlar ve sözler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir