Antalya DOB 25. Yıl Gala Gecesi: Opera ve Bale Partisi! – Kültür ve sanata dair son dakika haberleri

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), Kuruluşunun 25. yılını kutlamak için özel bir konser.“25. yıl kutlama gecesi” organize ediliyor. Gala konseri saat 20.30'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Konserde sahne alacak sanatçılar arasında soprano, mezzo-soprano, tenor, bariton ve bas-bariton gibi farklı vokal türlerinden gelen çok sayıda yetenekli isim yer alıyor. Ayrıca bale sanatçıları performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Programda, “Kaderin Gücü”, “Figaro'nun Düğünü”, “Sevilla Berberi”, “Don Pasquale”, “Lucia di Lammermoor”, “Il Trovatore”, “Macbeth”, “La Boheme”, “Carmen”, “Madam Butterfly”, “Mutlu Dul”, “Aida” ve “Kamelyaların Hanımı” eserlerinden seçilmiş bölümlerle “Fındıkkıran”, “Giselle” ve “Pandemi” Bale çalışmalarından alınan parçalar olacak.

Orkestra şefi Hakan Kalkan, Lorenzo Castriota ve Ömer Yodem birinci keman olarak şeflik yapmak Halit Barış Öğüt üstlenecektir. Konser aydınlatma projesi Mustafa Eski tarafından gerçekleştirilecektir. Sanatçılar, bu özel gecede Antalya DOB korosu eşliğinde izleyicilere unutulmaz bir gösteri sunmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir