Ahu Tuğba'nın Miami'deki evinde ölü bulunduğu iddia edildi

Yeşilçam'ın efsanelerinden Ahu Tuğba, bir süre önce trafik kazası geçirmiş ve astım hastasıydı.

REKLAM

Bonne Vie dergisinin genel yayın yönetmeni Hakan Solaker, Pazar günü Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Türk sinemasının ikon isimlerinden Ahu Tuğba'nın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Miami kentindeki evinde hayatını kaybettiğini söyledi. AMERİKA).

Solaker, paylaşımında şunları söyledi: “Şimdi ABD Miami'den üzücü bir haber aldım. Sevgili arkadaşım Nur Hekimci arayıp maalesef ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba'nın evinde hayatını kaybettiğini söyledi. Kızı Anjelik evdeydi ve durumu polise bildirdi. durum.”

“Türkiye saati ile sabah 8 ile 8.30 arasında öldüğü söyleniyor. Polis eve yeni geldi, yeni bilgiler gelir gelmez yazacağım. Neden ve nasıl öldüğü bilinmiyor ama biliyoruz.” Bir süre önce trafik kazası geçirdiğini, ameliyat olduğunu ve uzun süre hastanede yattığını, kendisinin de ağır astım hastası olduğunu ve “Kazanın ardından çok zor bir dönemden geçtiğini” söyledi.

Tuğba bir süre önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle ameliyat olmuş ve astım hastasıydı.

Ünlü oyuncunun ailesi henüz basına bir açıklama yapmadı.

Ahu Tuğba, İstanbul Yeşilköy'de varlıklı bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi.

İstanbul Amerikan Kız Lisesi'nde okuduktan sonra Robert Lisesi'nin kız bölümünden mezun oldu.

Tuğba'nın sinema kariyeri, ünlü yönetmen Metin Erksan'ın Beyoğlu'nda yürürken kendisini görüp film çekme teklifinde bulunmasıyla başladı.

Kanada'daki Concordia Üniversitesi'nin İngilizce dili bölümünde eğitimini yarım bıraktı.

1970'li yılların sonlarından itibaren Türk sinema dünyasında tanınmaya başladı ve 1980'li yılların başında şöhrete kavuştu.

1980'li yıllarda Türk sinemasının seks sembollerinden biri oldu.

1987'de bir müzik albümüne de imza attı.

Ahu Tuğba ayrıca dönemin ünlü oyuncuları Cüneyt Arkın, Tarık Akan, Kadir İnanır, Nuri Alço, Kemal Sunal, İlyas Salman, Hakan Ural, Yaşar Alptekin, Tarık Tarcan, Burçin Oraloğlu ile çeşitli filmlerde başrolleri paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir