Hakan Şükür’ün ardından FETÖ’cü Enes Kanter de sahnede! Terör lideri Fetullah Gülen’le fotoğrafını paylaştı: “Birkaç saat önce…”

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, 20 Ekim akşamı ABD’de hayatını kaybetti. Terörist Gülen’in ölümünün ardından örgüt içinde “taht mücadeleleri” çoktan başladı; Türkiye’de uzun süredir sosyal medyada ‘hamile’ etiketi gündemde.

ENES KANTER Dİ FETÖ’NÜN DE PAYI

Gülen’in ölümünün ardından dikkatleri üzerine çeken FETÖ hainlerinden peş peşe açıklamalar geldi. Spor dünyasından FETÖ’cülerden Hakan Şükür’ün ardından basketbolcu Enes Kanter sahneye çıktı.

TERÖR LİDİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

FETÖ liderinin “evlatlık oğlu” dediği basketbolcu Enes Kanter, sosyal medya hesabından çete lideri Gülen’le çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Fotoğrafların altına “Emanetiniz bizim emanetimizdir yiğit hocam” notunu yazan Kanter, Gülen’i rüyasında gördüğünü söyledi.

FETÖ üyesi Kanter şu ifadeleri kullandı:

“Kutsal emanetinizi yerde bırakmayacağım”

“Sizin güveniniz bizim güvenimizdir ey yiğit öğretmenim!
Yerdeki kutsal emaneti
Bırakmayacağım!
Bırakmayacağız!
Durmanıza izin vermeyeceğiz!
Devam etmek…
Yemin ederim ki
Billahide Tallahide
DEVAM ETMEK…

“Birkaç saat önce yine gelip rüyalarıma girdin”

Sen bana bir babadan, bir aileden, bir öğretmenden daha yakındın. Henüz sana anlatmadığım, paylaşmadığım, açıklamadığım, sormadığım o kadar çok duygum ve hayalim vardı ki.

Artık bu dünyada her şeyini kaybettin Enes, daha neye ihtiyacım var diye düşünürken birkaç saat önce yeniden girdin rüyalarıma.

“SON GÜLÜŞÜNÜ UNUTMAYACAĞIM, UNUTMAYA İZİN VERMEYECEĞİM”

Seni her ziyaretimde gülümsemen, “Dokunulmamış bir gönül, girilmemiş bir ev, dokunulmamış bir el, ulaşılmamış bir hizmetçi, bir okul-yurt-kurum ziyaret edilmemiş kalmasın” sözün, gitmediğin “gitme” demen. sana gülümseyerek, “Beni sana selamımı getirmeyen bir şehirde bırakma” ve ben de seni bırakırken: “Devam et Enes Bey.” “Bunu asla unutmayacağım.” son gülüşün ve bunu unutmana izin vermeyeceğim.

1938-..

Devam etmek…”

2

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir