Okan Buruk: Önce Elfsborg, sonra Beşiktaş

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasında Galatasaray, konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güzel bir galibiyet elde ettiklerini ve bundan dolayı mutlu olduklarını belirten Okan Buruk, şöyle konuştu: “İki takım açısından da çok kötü bir sahaydı. Yani bu sahada futbol oynamak çok zor. Sakatlıklar artacak. Her iki takımdan da bir oyuncunun sakatlandığını düşünüyorum. Sahanın kötü olduğunu belirterek, “Oyuncuların ve sahanın sağlığını etkileyecek bir saha. “

“ÖNCE AVRUPA MAÇI, SONRA BEŞİKTAŞ MAÇI”

28 Ekim Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisine ilişkin Buruk, şunları söyledi: “Derbi öncesinde Elfsborg ile Avrupa Ligi maçımız var. O yüzden artık o maçı düşüneceğiz. Maç bittikten sonra hazırlıklara başlayacağız. Beşiktaş zor bir maç tabii ki Beşiktaş da şampiyonluk koşusunda, tüm takımların puanları var. Öte yandan Beşiktaş maçında da sahamızda oynayacağız. Avrupa Kupası’na hazırlanacağız ve orada kazanmak için çalışacağız ve yolumuza iyi bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

“OSİMHEN GALATASARAY’DA ÇOK MUTLU”

Osimhen’in Galatasaray’da mutlu olduğunu belirten başarılı teknik adam, şöyle konuştu: “Öncelikle konuşmalarında bunu her zaman gösteriyor; burada çok mutlu, ülkemizde çok mutlu, Galatasaray’da çok mutlu. Bu formayı giydiği için inanılmaz mutlu. Ayrıca oynadığımız oyundan gerçekten keyif alıyor, harika.” Ve hemen bir aidiyet duygusu gösterdi. Icardi ile yaptıkları anlaşmanın da çok önemli, çok değerli olduğunu düşünüyorum. Maçtaki anlaşmaları da çok önemli. İyi bir oyuncuyu ve harika bir insanı transfer ettiğimizi düşünüyorum. Takım oyuncusu olmak çok farklı bir şey, dolayısıyla iyi bir oyuncu olmanın yanı sıra takımımızın kalitesi de mükemmel bir profesyonel. Onunla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Sanırım o da bizim kadar mutlu. Bu çok önemli ve değerlidir dedi.

Victor Osimhen: Hedefim Puskas Ödülü’ne aday olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir