MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan DEM partisine mesaj: Sonsuza kadar Meclis'te kalamayacaksınız – Son Dakika Siyasi Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, TİP Milletvekili Ahmet Şık'a yönelik saldırıyla ilgili olarak CHP, TİP ve DEM milletvekillerini eleştirerek, şunları söyledi: “Meclis'in çağrılarına karşı milli iradenin haysiyetini, sevgisini, erdemini ve tecelli onurunu ısrarla koruyacağız. milletin düşmanlarının lehine olağanüstü toplantılar.”

MHP'ye muhalefetin sürekli tekrarlandığını, kirli ihanet ve işbirliklerinin gizlendiğini söyleyen Yalçın, CHP'yi hedef alarak şunları söyledi.

“CHP, terörün siyasi ajanı olan partilerin himayesine girerek milletin ve devletin terörü bitirme çabasını sekteye uğratmaktadır. Terörle mücadele nihai hedefine ulaşmanın önündeki en büyük engel, en büyük engel, terörle mücadelenin mevcut politikalarıdır. CHP'nin kendisi terörü kalıcı kılmayı hedefliyor, DEM Sanki CHP Parti'ye can vermeyi, TİP gibi taşeron örgütleri ayakta tutmayı vaat ediyor. MHP olarak biz de CHP'den Meclis'teki teröristlerin her türlü hizmeti yapmasını istiyoruz. Ruhsatları ve bağlantılarıyla devletin emdiği yüz milyonlarca liralık haksız paranın tadını çıkarabiliyorlar. “İki daldan atlayıp, iki ip üzerinde dans etmeyin. Bir akrobat iki iple oynamaz. Pozisyonunuzu bilin. İnsanlara yerinizi bildirin. Teröristleri üniformalı saklamayı bırakın ve arkanızdan bağlayın.

“SONSUZA KADAR MECLİS'TE KALMAYACAĞIZ”

DEM partisinin MHP aleyhindeki açıklamalarına değinen Yalçın, şunları söyledi: “PKK ile bağınızı koparmadığınız sürece sonsuza kadar Meclis'te kalamazsınız. Türk milletine ve onun egemenlik haklarına saygı duymadığınız sürece Meclis'ten dışlanırsınız. Toplumda PKK'nın ve onun siyasi failliğinin çevresi giderek daralıyor.” dedi.

Türk milletinin egemenlik haklarına yönelik saldırıları sonsuza kadar sonlandıracaklarını vurgulayan Yalçın, şu değerlendirmelerde bulundu:

“CHP ve DEM'liler şunu bilin, sizin ve yoldaşlarınızın milletin haklarını gasp etmesine izin vermeyeceğiz. Bir yandan yetimlerin hakkını yiyip çocukları vuran hainlerle, diğer yandan millet çocuklarını şehit eden, devlet kasasına yerleşen asalaklarla iş yapıyoruz.” “Burada kalmayacağız, Türk milletinin egemenlik, birlik ve bütünlük haklarına uzanan her eli kıracağız. TBMM'nin toplanmasına karşı milli iradenin onurunu, sevgisini, erdemini ve onurunu azimle koruyacağız” Millet düşmanlarının lehine olağanüstü toplantılara çıkacağız, ulusal hukuku kararlılıkla savunacağız ve ne sizin ne de taşeronlarınızın ihlal etmemesini sağlayacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir